Etusivu / Tarinamme

Logosuunnittelu By Rabibit haluaa muuttaa graffisen suunnittelun pelikenttää tuomalla visuaaliseen suunnitteluun asiakaslähtöisyyden takaisin.

Yritys perustettiin sillä omistaja huomasi, että logon ostaminen voi oikeasti olla hyvinkin vaikeaa. Missään ei lukenut tarkalleen mitä palvelu sisältää ja usein hintakin oli hyvin epäselvä. Asiaa ei helpota yhtään, että usein logon ostaminen on yrityksen elinkaaressa edessä vain muutamia kertoja.

Tämän takia hyvin harvalla on kokemusta prosessista ja se on lähes aina ainutkertaista. Visuaalisen asian pukeminen sanoiksi on erittäin haastavaa. Tästä johtuen halutun logon kertominen ei useinkaan onnistu ensimmäisellä kerralla. Perinteinen mainostoimisto hyödyntää tämän ongelman veloittamalla asiakkaalta jokaisesta logon muokkaamiskierroksesta, joiden avulla logosta tehdään asiakkaan toivoma.

Tähän ongelmaan Logosuunnittelu By Rabbit haluaa tuoda ratkaisun. Me haluamme ajatella asiakaslähtöisesti. Meillä kiinteään hintaan kuuluu myös tulevat muokkauskierrokset kunnes logo on valmis joten vältät piilokustannukset ja saat sellaisen logon jonka oikeasti haluat.