Etusivu / Toimitusehdot

Toimitusehdot

Logosuunnittelu By Rabbit, Nalovo Oy (2914222-1) myy palveluita tämän verkkokaupan kautta vain Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.

Sähköposti: info@logosuunnittelu.fi

Puh. 040 3776673

Ruotsalaisenraitti 2 B 30, 53850 Lappeenranta (Ei käyntiosoitetta)

Tilaaminen

Tilaus käsitellään maksamalla ostoskorin sisältö verkkokaupan kassatoiminnossa. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat. Mikäli tilaushetkellä annetaan sähköpostiosoite, tilauksesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

 

Toimitus

Suunnittelupalvelun ensimmäinen tuotos toimitetaan tilauslomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin kolmen arkipäivän kuluessa. Toimitusajaksi lasketaan aika palvelun tilaamisesta ensimmäisen tuotoksen toimittamiseen.

Mikäli toimitusaika venyy asiakkaasta riippumattomasta syystä, on tilaajalla oikeus alennettuun hintaan. Alennettu hinta käsitellään kohdassa "reklamaatiot ja perumiset".Tekijänoikeudet

 

Tuotos noudattaa tekijänoikeuslakia. Valmiin tuotoksen toimituksen yhteydessä lähetetään sopimus tuotoksen tekijänoikeuden luovuttamisesta asiakkaalle. Sopimus on voimassa  ilman määräaikaa. Mikäli asiakas vaatii palautuksen palautuvat myös sopimusehtojen mukaisesti tekijänoikeudet takaisin Nalovo Oy:lle

 

Reklamaatiot ja perumiset

Asiakkaalla on oikeus tehdä reklamaatio tuotoksesta 14 arkipäivän kuluessa asiakkaan hyväksymän logoehdotelman toimituksesta. Toimittaja täyttää ensisijaisesti reklamaation kohteet uuden tuotoksen turvin. Mikäli asiakas silti haluaa palautuksen tämä myönnetään hänelle lukuunottamatta palvelumaksua, joka on 40,00+alv€. Palautuksen yhteydessä tuotoksen tekijänoikeudet palautuvat takaisin Nalovo Oy:lle.

Jos asiakas haluaa tehdä tuotokseen muutoksia reklamaatioajan umpeuduttua, veloitetaan tästä olemassa olevan hinnaston mukaisesti. (https://www.logosuunnittelu.fi/products/yrityksen-logon-paivitys)

 

Maksupalvelutarjoaja

Checkout Oyj 

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivon käyttöehdot

 

MobilePayn maksuehdot

 

OP:n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla [PDF]

 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF]

Collector-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Collector.fi

 

Jousto-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Jousto.com

 

OP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]

OP Osta laskulla -tuoteseloste

 

AfterPay

Lue lisää: AfterPay.fi